روماتیسم(آرتروز) چشمی: عوارض روماتیسم بر سیستم ایمنی بدن و چشم

روماتیسم(آرتروز) چشمی

فهرست مطالب

روماتیسم چشمی یکی از بیماری های نسبتاً شایع و خطرناکی است که باعث به خطر افتادن سلامت بینایی انسان می شود. این بیماری موجب التهاب لایه های متعددی از چشم می شود که معمولاً التهاب لایه میانی تحت عنوان روماتیسم چشمی و بیماری یووئیت شناخته می شود. این بیماری شایع ممکن است همه افراد را در هر سنی که هستند درگیر کند.این بیماری در صورت بروز ممکن است با علائم و نشانه های خاصی همراه باشد. در صورتی که فرد با علائم این بیماری آشنا باشد؛ می تواند در صورت مشاهده آن هرچه سریع تر برای درمان به پزشک متخصص اقدام کند. درمان به موقع این بیماری تا حدودی از بروز خطرات جدی مانند نابینایی جلوگیری می کند.

بیماری روماتیسم چشم با چه نشانه و علائمی همراه است؟


بیماری روماتیسم چشم در نهایت باعث ایجاد التهاب در لایه های مختلف چشم می شود. با توجه به شدت این بیماری در چشم؛ ممکن است هر فرد با علائم و نشانه های متفاوتی همراه باشد. اما با توجه به تحقیقاتی که در این زمینه انجام شده؛ برخی از افراد در تعدادی از نشان ها باهم مشترک هستند که این نشانه ها عبارت هستند از:
1. ریزش بی دلیل اشک از چشم
2. حساس شدن به نور
3. احساس درد شدید در یک چشم یا هر دو
4. تار شدن دید چشم
5. نداشتن قدرت دید کافی
6. قرمزی و سوزش چشم
7. تغییر رنگ عنبیه
8. سر درد
9. زخم شدن بافت های چشم

 درمان بیماری‌های چشمی


درمان بیماری‌های چشمی

اولین قدم برای درمان بیماری روماتیسم چشمی؛ معاینه توسط چشم پزشک است. پزشک متخصص با استفاده از معاینه فیزیکی، عکس برداری و…به بررسی وضعیت روماتیسم چشمی می پردازد. چنان چه وضعیت روماتیسم چشمی در بیمار شدید نباشد؛ پزشک متخصص از طریق تجویز قطره های چشمی به کنترل این بیماری می پردازد. اما اگر وضعیت بیماری روماتیسم چشمی رو به پیشرفت باشد؛ پزشک متخصص از انواع داروهای استروئیدی برای کنترل و درمان استفاده می کند.
با توجه به اینکه بیماری روماتیسم به دلیل اختلال در سیستم ایمنی رخ می دهد؛ پزشک متخصص به تجویز برخی از داروها؛ به کنترل سیستم ایمنی می پردازد. اما اگر وضعیت این بیماری در چشمان فردی شدید باشد؛ پزشک متخصص در صورت دریافت نکردن نتیجه مثبت از قطره و دارو؛ از روش های تهاجمی مانند جراحی برای درمان استفاده می کند‌.

مقالات مرتبط

نوبت‌دهی نوبت‌دهی